Tuduhaké menu pokok

Parembugan Wikipedia:Tulisan rintisan

Desa Jingkang kue desa sing lokasine neng sebelah paling kidul ujung kecamatan Ajibarang wates karo desa Kalitapen Kecamatan Purwojati. Desa Jingkang kelebu desa pusering pertumbuhan karo desa-desa sekitare yakue sebelah wetan desa batuanten karo kaliputih, sebelah lor karo desa Banjarsari sebelah kulon karo desa Sawangan. Jiwa penduduk Desa Jingkang tekan wayah wene kuranglewih 6.886

Bali menyang kaca proyèk "Tulisan rintisan".