Parembugan Wikipedia:Tulisan rintisan

There are no discussions on this page.

Desa Jingkang kue desa sing lokasine neng sebelah paling kidul ujung kecamatan Ajibarang wates karo desa Kalitapen Kecamatan Purwojati. Desa Jingkang kelebu desa pusering pertumbuhan karo desa-desa sekitare yakue sebelah wetan desa batuanten karo kaliputih, sebelah lor karo desa Banjarsari sebelah kulon karo desa Sawangan. Jiwa penduduk Desa Jingkang tekan wayah wene kuranglewih 6.886

Bali menyang kaca proyèk "Tulisan rintisan".