Pesinden

Pesinden (biasa disingkat Sinden) utawa Swarawati ialah penyanyi wadon nang pagelaran kesenian Jawa.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming: