Piring kuwe salah siji perangkat madang kanggo ngesokna panganan. Sing apik digawe sekang bahan kaca utawa melamin.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


bali nang:

Pawon