Pitulung:Isi/Nyunting Wikipedia

Nyunting Wikipedia
Kontribusi maring Wikipedia
Aturan sing disederhanakna
Tutorial penyuntingan

PanduanBesut

Waca disit Pengantar lan Tutorial

Penyuntingan dasarBesut

Nang ngisor kiye cara gampang nggo nyunting Wikipedia

Kepriwe carane nyunting kaca/halaman
Pranala
Bageyan
Nyimpen suntingan
Ringkasan suntingan
Suntingan kecil
Deleng pratayang

Nggawe kaca anyarBesut

Kiye carane nggo nggawe halaman anyar

Artikel pertama Rika
Nggawe halaman anyar
Jeneng halaman
Ngganti jeneng halaman (pengalihan)
Ngembangna artikel
Ngembangna artikel
Panduan nulis artikel sing lewih apik

Penyuntingan mahirBesut

Pranala
Kategori
Kategorisasi
Berkas gambar lan media
Cithakan
Kotak info
Kotak panganggo
Artikel
Daftar
Rintisan/stub
Disambiguasi
Subhalaman
Catatan kaki
Tambahan
Tabel
Menampilkan rumus/formula
Karakter istimewa
Timeline
HTML
Kata magis lan variabel
Markup
Markah wiki
Markah wiki/Pranala lan URL
Markah wiki/Gambar lan tabel
Markah wiki/Pemformatan karakter
Markah wiki/Variabel lan cithakan

MasalahBesut

Konflik penyuntingan
Vandalisme

Ngopeni artikelBesut

Nggabung lan mindah
Kebijakan mbusek cepet
Kaca Dhiskusi
Pengembalian
Kebijakan perlindungan
Pranala interwiki
Pranala interwikimedia
Ruang jeneng
Jangkar
Nerjemahna artikel

Pedoman gaya penulisanBesut

Pancapilar
Pedoman ringkas
Pedoman gaya
Pedoman tata letak
Pedoman penamaan

PelengkapBesut

Anggere Rika esih duwe wektu, monggo diwaca:

Kunci pintas
Kamus istilah Wikipedia