Tuduhaké menu pokok

Portal:Prastawa énggal

tanggal 20 oktober 2014 pak joko widodo.lan pak Yusuf kala di lantik dadi presiden republik Indonesia sing kaping 7 (pitu).sing di pilih karo rakyat secara langsung.

sa wise di lantik nang graha parlemen terus pak presiden lan wakil presiden di arak maring istana presiden karo rakyat indonesia.