Putra mahkota

Putra Mahkota kuwe (umume) putra pertama (mbarep utawa sulung utawa tertua) sekang permaisuri (pertama).

Putra Mahkota biasane wis kawit cilik dididik tur disiapna nggo nggantekna Raja utawa Kaisar.


mBalik ming: Kaca Utama