Zaman Quarter kuwe anane siktar 1,7 juta taun gemiyen ngantek jaman siki. Jaman kiye dibagi 2 bagian ialah: Pleistocen karo Kala Helocen.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Prasejarah ; Kurun Wektu Geologis