Rusia (basa Rusia: Россия) iku sawijining negara gedhé ing Eropah. Ibukuthané Moscow. Pedunungé ana kurang luwih 143.030.106 jiwa.

Flag of Russia.svg
Coat of Arms of the Russian Federation.svg
Peta lokasi Rusia
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.