Sebastian Vettel

Sebastian Vettel (lair 3 Juli 1987 nang Heppenheim, Jerman) kuwe tukang balap Formula 1 sekang Jerman. Dheweke nggabung karo tim Red Bull Racing wiwit awal taun 2009. Dheweke kuwe juara dunia F1 taun 2010.

Deleng ugaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.