Seksologi Lanang

Seksologi asale sekang basa Latin Seks (alat kelamin) karo Logos (Ilmu). Dadi ringkase Seksologi artine ilmu sing mbahas kabeh bab alat kelamin. Nyangkut keadaan sekang njaba, njero, salurane, hormon-hormon sing ngaruhi, kelainan, lan liya-liyane.


pranala jabaBesut


Bali nang: Babagan Lanang