Presiden RI Soekarno

Ir. Soekarno utawa umum diundang Bung Karno kuwe presiden pertama Indonesia. Dheweke diganti Jend. Soeharto.

PrakataEdit

Deleng UgaEdit


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.