Suku Melayu

Suku Melayu kuwe salah siji suku bangsa nang Malaysia, Brunei, Indonesia, Thailand, Filipina, lan Singapura.

Melayu
ملايو
Total populasi
c. 40.000.000 jiwane
Bahasa
Basa Melayu, Basa Indonesia
Agama
Islam

Deleng UdaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.