Televisi

Televisi utawa tivi kuwe alat kanggo nangkap siaran sing ana gambare. Kata televisi asale sekang kata tele maknane adoh karo vision maknane keton, dadi televisi kuwe maknane mirsani sekang jarak sing adoh.

TV layar datar/LED/LCD
TV layar cembung/TV tabung/CRT

Jenis TelevisiBesut

Deleng jugaBesut