Tuduhaké menu pokok

Televisi utawa tivi kuwe alat kanggo nangkap siaran sing ana gambare. Kata televisi asale sekang kata tele maknane adoh karo vision maknane keton, dadi televisi kuwe maknane mirsani sekang jarak sing adoh.

Jenis TelevisiBesut

Deleng jugaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.