Tuduhaké menu pokok
Venus

PrakataBesut

Venus kuwe salah siji planet nang Tata Surya dhewek. Planet kiye paling keton sekang bumi utama pas meh maghrib uga subuh. Angger sekang srengenge, enggone bar planet Merkurius.

FisikBesut

Planet kiye duwe radius 6.052 km, ngelilingi srengenge butuh wektu 224,7 dina. Planet Venus ketata sekang gas CO2 (karbon dioksida) (97%) karo nitrogen (3%), mulane kondisi kaya kiye angel nggo urip apa baen.


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming:

Tata Surya