Wikipedia:Cithakan berisiko tinggi

Cithakan berisiko tinggi kuwe cithakan sing digunakna nang akeh kaca atawa digunakna dadi cithakan dasar kanggo pembentukan cithakan-cithakan sejen. Cithakan dasar digunakna utamane kanggo penyeragaman tampilan. Cithakan-cithakan kiye dilindungi sekang penyuntingan jalaran nek ngowahi cithakan jenis kiye bakal nyebabna akeh kaca-kaca liya nang jero Wikipedia sing nggunakna cithakan kiye uga kudu diubah sing akibate teyeng ngaboti server.

Seliyane alasan njaga kinerja server, cithakan jenis kiye uga dilindungi kanggo mencegah vandalisme. Jalaran cithakan jenis kiye digunakna nang akeh kaca, vandalisme maring cithakan kiye bakal nyebabna vandalisme maring akeh kaca.

Cithakan-cithakan sing termasuk nang cithakan berisiko tinggi iku:

Cithakan informasi sing digunakna nggo nandakna perlindungan iku {{cithakan berisiko tinggi}}.

cithakan kaca utamaBesut

Cithakan-cithakan sing digunakna nang kaca utama juga olih perlindungan penuh.

cithakan berisiko menengahBesut

Selain itu ada pula cithakan-cithakan sing akeh digunakan (>100 halaman) sing tergolong rawan, sebab iku diwehi semi-perlindungan, artine, kur panganggo terdaftar (autoconfirmed) sing teyeng nyunting.

cithakan informasi sing digunakna nggo nandakna perlindungan iku {{cithakan berisiko menengah}}.

Deleng ugaBesut