Wikipedia:Dokumentasi cithakan

Pitulung:Cithakan kuwe salah siji fitur MediaWiki sing berguna banget, tapi teyeng gawe bingung maring panganggo-panganggo anyar, wong panganggo sing uwis pengalaman bae esih kangelan gole ngerteni cithakan sing kompleks. Mulane, cithakan kuwe kudu dipeloni karo dokumentasi kanggo ningkatna manfaat-e.

Dokumentasi Cithakan kudu njelasna apa gunane cithakan kuwe lan kepriwe cara nganggone. Dokumentasi kuwe kudu gampang dipahami dadi panganggo sing ora nduwe pengetahuan maring sintaks Cithakan sing rumit – sing mbutuhna pitulungan sekang kontributor berpengalaman – teyeng nganggo. Kiye utamane kanggo cithakan-cithakan sing digunakna secara luas.

Apa sing kudu dicantumnaBesut

  • Kegunaan dasar
  • Parameter
  • Conto cara nganggo
  • Cithakan sing berhubungan
  • Kategori lan interwiki

Subhalaman dokumentasiBesut

Kaca dokumentasi:

{{subhalaman dokumentasi}}
<!-- SUNTING DOKUMENTASI CITHAKAN NANG NGISOR KIYE -->

<includeonly>
<!-- KATEGORI -->

<!-- INTERWIKI -->

</includeonly>

Kaca Cithakan:

[--kode Cithakan--]<noinclude>
{{dokumentasi}}
<!-- TAMBAHNA KATEGORI LAN INTERWIKI NANG KACA DOC, AJA NANG KENE! -->
</noinclude>

ContoBesut

Deleng ugaBesut