Wikipedia:Hubungi kami

Mengenai WikipediaBesut

Wikipedia kuwe ensiklopedia isi bebas sing dimolai kawit taun 2001 (versi basa Indonesia dimulai taun 2003, basa Jawa kawit taun 2004, nek basa Banyumasan kawit taun 2006). Artikel-artikel nang Wikipedia kuwe hasil kolaborasi sekang kabeh penulis-penulis sedonya. Situs kiye jane situs wiki, sing artine sapa baen olih tur bisa nyunting artikel, mbenerna uga nambah informasi, carane mung ngeklik pranala sunting sing ana nang sisi duwur nang saben kaca/halaman. (baca sekumplite bab Wikipedia...)

Isi artikelBesut

Angger ana isi artikel sing salah utawa Rika kepengin nglengkapi isine artikel, gari baen di-klik tab sunting nang duwur halaman lan langsung dandani artikel kuwe mau.

Angger ana artikel sing miturute Rika uwis "derusak" nang wong-wong sing ora tanggung jawab (isi artikele ora pas karo judule, mencaci maki, rasisme dll.) utawa isine kurang pas (ditulis ningen ora nganggo sudut pandang sing netral), monggo dijajal mbalekna maring versi sedurunge utawa hubungi pangurus.

Pitakonan liyaneBesut

Deleng ugaBesut

Pranala jabaBesut