Tuduhaké menu pokok

Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca

Sedulur kabéh, nek arep mbusak artikel kudu dijelaske dhisik alasane opo neng halaman dhiskusi. Ben bisa dipertimbangke karo sing liyane.

AlasanBesut

Artikel sing informasine ora cukup bisa dipertimbangken kanggo dibusak, misale neng artikel Cilacap isine mung 'Cilacap kuwi Kapubaten'. Tapi nek artikel kuwi arep dikembangake neng sing liyane ora perlu dibusak. Yèn panjenengan ora sarujuk, mangga ditulis ing kaca diskusine alesane. Conto-contone alasan kanggo mbusak:

  • Isine ora pantes
  • Isine ora berbobot

CithakanBesut

Cithakan sing dienggo: {{delete}}.

Kanthi panjenengan sampun nulis cithakan iki ning dhuwure artikel sing arep dimbusak, panjenengan bakal mirsani:

Deleng ugaBesut