Wikipedia:ProyekWiki Islam

Wikipedia:ProyekWiki Islam/box-header Iki iku ProyekWiki Islam nggo ngembangna artikel Islam

TujuaneBesut

Nyeimbangna sing maca muslim utawa Non-Muslim dadi Netral

KewicaksanaaneBesut

  • Ngowahi basa kon meng basa Banyumasan
  • Nambahna Referensi nang kabeh artikel.
  • Ngerampungna artikel Nabi Islam sekang wektu 2 minggu

Tugase RikaBesut

  1. Mbeneri artikel sing wis ana
  2. Gawe artikel anyar
  3. Ngurus Portal:Islam lan ngembangna

Kumpulan artikelBesut

Daftar pekerjaaneBesut

Wikipedia:ProyekWiki Islam/Daftar Kerja

Penilean artikelBesut

Wikipedia:ProyekWiki Islam/Penilean

AnggotaneBesut

Hal sing sing teyeng Rika lakukanBesut

 


CithakanBesut

Diketik Cithakan Penganggoane
{{Panganggo anggota proyekwiki Islam}}
  Panganggo iki iku anggota ProyekWiki Islam.
Kotak panganggo nggo anggota ProyekWiki iki.