Wikipedia:ProyekWiki pembagian administratif Indonesia

Tujuan lan ruang lingkup pegaweanBesut

ProyekWiki kiye nduwe tujuan nggo ngrintis lan nggawe standarisasi artikel-artikel kabupaten, kecamatan, desa/kelurahanm utawa pembagiyan administratif liyane nang Indonesia. Acuan sing digunakna yakuwe kaca kiye.

Standarisasi artikelBesut

KabupatenBesut

Jeneng utawa judul artikel yakuwe dimolai karo tembung Kabupaten lan disambung jeneng kabupaten kuwe (Kabupaten JenengKabupaten), Contone: Kabupaten Banyumas

Kalimat pambuka kanggo artikel kabupaten:
JenengKabupaten kuwe salah siji [[kabupaten]] nang [[propinsi]] [[JenengPropinsi]], [[Indonesia]].

Kategori sing dienggo:

KecamatanBesut

Jeneng utawa judul artikel yakuwe JenengKecamatan, JenengKabupaten, Contone:Purwokerto Utara, Banyumas.

Kalimat pambuka kanggo artikel kecamatan:
JenengKecamatan kuwe salah siji [[kecamatan]]/[[distrik]] (khusus nggo Propinsi Papua nganggone distrik) nang [[JenengKabupaten]], [[propinsi]] [[JenengPropinsi]], [[Indonesia]].


Kategori sing dienggo:

Desa/KelurahanBesut

Jeneng utawa judul artikel yakuwe JenengDesa/Kelurahan, JenengKecamatan, JenengKabupaten, Contone:Bancarkembar, Purwokerto Utara, Banyumas.

Kalimat pambuka kanggo artikel desa/kelurahan:
JenengDesa/Kelurahan kuwe salah siji [[desa]]/[[kelurahan]] (miturut tipene desa utawa kelurahan) nang [[JenengKecamatan]], [[JenengKabupaten]], [[propinsi]] [[JenengPropinsi]], [[Indonesia]].

Kategori sing dienggo:


Daftar PegaweanBesut

Jalaran gemiyen kuwe ndeyan durung ana standarisasi panulisan judul artikel, dadi sekiye egin ana artikel sing judule durung sesuai standar. Mulane kuwe sing kudu digarap disit: