Wikipedia:Statistik

Gtk-redo-ltr.svg WP:S
Statistik Wikipedia

panganggo Wikipedia

Suntingan panganggo

Liya-liya

Kaca kiye isine statistik prakara Wikipedia basa Banyumasan.

Cacaeh artikelBesut

Cacaeh suntinganBesut

Cacaeh KacaBesut

Cacaeh Kaca rintisanBesut

Cacaeh panganggo kedaftarBesut

Cacaeh gambarBesut

Frekuensi penggunaanBesut

Templat paling sering dingenggoBesut

Kategori paling sering dingenggoBesut

Berkas paling sering dingenggoBesut

Kaca sing paling sering dingenggoBesut

Artikel sing paling sering ditujuBesut

Frekuensi penyuntinganBesut

Kaca sing paling sering disuntingBesut

Kaca sing paling sering dikunjungiBesut

Artikel sing paling sering disuntingBesut

Kaca dhiskusi panganggo sing paling sering disuntingBesut

WikiChartsBesut

Deleng ugaBesut