Wikipedia:Tata basa/ejaan

Kabeh tulisan nang Wikipedia basa Banyumasan kudu nganggo basa Banyumasan gel, termasuk angger tulisane/artikel kuwe sekang terjemahan. Mangga dewaca artikel Tata Basa Banyumasan kiye.

Deleng ugaBesut