Wikipedia basa Italia

Wikipedia basa Italia yakuwe edisi wikipedia nggunakna basa Italia. Nang tanggal 6 Desember 2011, wikipedia kiye nduweni 866.000 artikel. Wikipedia kiye uga dadi wikipedia terbesar kelima sewise basa Inggris, Jerman, Perancis, lan Belanda sing artikele paling akeh.

Wikipedia Basa Italia
Wikipedia-logo-v2-it.svg
URL http://it.wikipedia.org/
Tipe situs Proyek ensiklopedia internet

Pranala njabaBesut