Tuduhaké menu pokok
Kothak kiye conto kelir abang.
 

PrakataBesut

Abang kuwe kelire utawa warnane:

  • Getih
  • Woh sing wis mateng uga umume kelire abang, upamane Cabe.

Kelir kiye uga dadi salah siji kelire bendera negara Indonesia yakuwe nang sisi duwur. Abang kiye kelir sing dadi lambang kewanian.


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.