Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Kelir utawa basa Indonesia: warna.

Kelir DhasarBesut


Kelir Liya (campuran)Besut




Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.