Afrika Kidul

(Dialihna sekang Afrika Selatan)

Afrika kidul yakuwe negara nang benua Afrika, amba negara kiye 1.242.863 km² lan jumlah menungsane ana 58 juta wong.

Bendera Afrika Kidul