Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c
owahan
[[ImageGambar:Uyah.jpg|rightka|170px|Uyah]]
 
'''Uyah''' kuwe salah siji [[bumbu dapur]], [[basa Indonesia]]ne: garam. Uyah kuwe [[kelir]]e umume putih, rasane [[asin]]. Uyah sing apik kuwe sing ngandung bahan [[yodium]].
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Bumbu Dapur]]
 
[[Category:Bumbu Dapur]] [[CategoryKategori:Pawon]]