Halo, Murbaut1.
Kepriwe Gole Molai?
Tips
  • Kudu di tanda tangani pitakone Rika nang Warung Kopi utawa dopokan utawa kaca parembugan pembicaraan karo ngetikna ~~~~ nang mburi kalimate Rika.
  • Aja Wedhi! Rika ora usah wedhi salah angger agi mbesut utawa ngedit lan uga gawe kaca utawa artikel anyar, lan nambahna, ngowaih lan liane, Rika kudu wani aja wedhi salah.

Mari jelahahi, Inyong ngenteni besutane Rika nang Wikipedia basa Banyumasan!

Welcome! If you do not understand Indonesian language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global surveyBesut

WMF Surveys, 29 Maret 2018 18.19 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia surveyBesut

WMF Surveys, 13 April 2018 01.18 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia surveyBesut

WMF Surveys, 20 April 2018 00.27 (UTC)