Tuduhaké menu pokok

Astronomi kuwe maknane "elmu lintang" yakuwe elmu sing ngelibatakna pengamatan karo penjelasan kedaden nang luar Bumi uga nang atmosfer bumi. Elmu kiye nyinaoni asal-usul, evolusi, sifat fisik karo kimiawi benda-benda sing bisa dideleng nang langit. Cabang elmu sing erat kaitane karo astronomi yakuwe astrofisika.

Pembagian Miturut Subyek utawa MasalahBesut

Bab-bab liya sing ndeyan mlebu dadi bagian astronomi:


SejarahBesut

Deleng ugaBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.