Austria

Austria yakuwe negara nang Eropa lan ibukotane nang Wina. Amba negara kiye 83.871 km² lan jumlah menungsane ana 9 juta wong. Negara kiye bebatesan karo Jerman, Ceko, Slowakia, Hungaria, Slovenia, Italia, Liechtenstein lan Swiss.

Bendera Austria
Lambang Austria
Peta Austria