Bancarkembar, Purwokerto Lor, Banyumas

Kelurahan Bancarkembar
Kecamatan
Kecamatan Purwokerto Lor
Lurah
---
Luas
124,85 ha
Penduduk
---
RW / RT
--- / ---

PrakataBesut

Kelurahan Bancarkembar kuwe anane nang kecamatan Purwokerto Lor. Kelurahan kiye termasuk nang wilayah kota Purwokerto sisi lor.

RW/RTBesut

Ekonomi SosialBesut

LiyaneBesut

Akeh jago bala-balan saka Bancarkembar, sering juara.. ANgger siki kayane wis ora tau menang maning