Brontosaurus
Apatosaurus33.jpg
Brontosaurus
Klasifikasi Ilmiah
Regnum: Animalia/Sato Kewan
Filum: Chordata
Kelas: Archosauria
Ordo: Saurischia
Genus: Apatosaurus

PrakataBesut

Brontosaurus kuwe dinosaurus sing termasuk duwe ukuran gede. Tengkorak dinosaurus kiye mandan dawa ning isi otake cilik, ciri khas liyane: gulune dawa uga buntute. Kewan kiye kewan hebivora.

UkuranBesut

Masa UripBesut

Penemuan FosilBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Dinosaurus