PrakataBesut

Bumbu Dapur kuwe bahan-bahan tambahan kanggo nggawe panganan. Panganan sing ditambaih bumbu dapur rasane dadi lewih nylekamin.

Werna-WernaBesut

  1. Uyah
  2. Mrica
  3. Trasi
  4. Brambang
  5. Bawang
  6. Jahe
  7. Kunyit (kunir)
  8. Kemiri
  9. Lada
  10. Pala


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


bali ming:

Pawon