Bumbu dapur

PrakataBesut

Bumbu Dapur kuwe bahan-bahan tambahan kanggo nggawe panganan. Panganan sing ditambaih bumbu dapur rasane dadi lewih nylekamin.

Werna-WernaBesut

  1. Uyah
  2. Mrica
  3. Trasi
  4. Brambang
  5. Bawang
  6. Jahe
  7. Kunyit (kunir)
  8. Kemiri
  9. Lada
  10. Pala



bali ming:

Pawon