Tuduhaké menu pokok
Uyah

Uyah kuwe salah siji bumbu dapur, basa Indonesiane: garam. Uyah kuwe kelire umume putih, rasane asin. Uyah sing apik kuwe sing ngandung bahan yodium.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.