Tuduhaké menu pokok

Filem kuwe gambar-urip sing cokan uga diarani movie (plesetan sekang 'pindah (move) gambar'). Filem uga umum diarani 'sinema'.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.