Tuduhaké menu pokok
Kothak kiye conto kelir ijo.
 

Ijo kuwe kelire utawa warnane:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.