Kamaba

PrakataBesut

Kamaba: Keluarga Mahasiswa Banyumasan kuwe Paguyuban Banyumasan sing menghimpun keluarga-keluarga Banyumasan nang perantauan khususe nang Jabodetabek. Paguyuban kiye ana 2 generasi, sing pertama Kamaba Senior, uga ana Kamaba Yunior.

Deleng UgaBesut


mBalik ming: Paguyuban Banyumasan