PrakataBesut

Akeh bentuk-bentuk kesenian sing berkembang jaman siki, umume perkembangan kuwe ana kaitane karo peradaban penduduk, masyarakat utawa kaum. Angger budaya umum nang masyarakat kuwe maju, peradabane biasane melu maju juga tur keseniane juga maju berkembang.

Kesenian & KaumBesut

Kesenian erat hubungane karo paham-paham sing dianut suatu kaum, termasuk paham budaya, agama juga adat istiadat sing urip nang kaum utawa masyarakat kuwe.

Kesenian LiyaBesut


Kesenian & HobiBesut


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.