Béda antarané révisi "Wetan"

151 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(New page: == Prakata == '''Wetan''' kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi tengen. Lawan arah wetan kiye yakuwe arah kulon. == Deleng Uga ==...)
 
[[Gambar:Compass Rose English East.svg|thumb|250px|right|Kompas]]
== Prakata ==
'''Wetan''' ([[basa Indonesia]]:''Timur'', [[basa Inggris]]:''East'')kuwe salah siji arah [[mata angin]]. Angger nang [[peta]], arah kiye biasa anane nang sisi [[tengen]].
 
Lawan arah wetan kiye yakuwe arah [[kulon]].
== Deleng Uga ==
*[[Lor]]
*[[kulon]]
*[[Kidul]]
*[[kulonKulon]]
 
*[[Lor-wetan]]
*[[Lor-Kulon]]
*[[Kidul-Wetan]]
*[[Kidul-Kulon]]
 
{{rintisan}}
'''''mBalik ming:''''' [[Mata Angin]]
 
[[Category:Mata Angin]]
 
[[en:East]]
10.001

besutan