Kulon (basa Indonesia:Barat, basa Inggris:West) kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi kiwe.

Kompas nuduhaké arah kulon

Lawan arah kulon kiye yakuwe arah Wetan.

Deleng UgaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.