Kompas nuduhaké arah kulon

Kulon (basa Indonesia:Barat, basa Inggris:West) kuwe salah siji arah mata angin. Angger nang peta, arah kiye biasa anane nang sisi kiwe.

Lawan arah kulon kiye yakuwe arah Wetan.

Deleng UgaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.