Béda antarané révisi "Tambahrejo, Blora, Blora"

65 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13149390 (translate me)
c (r2.6.4) (Robot Nambah: jv:Tambahreja, Blora, Blora)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q13149390 (translate me))
 
{{Kelurahan-stub}}
 
[[id:Tambahrejo, Blora, Blora]]
[[jv:Tambahreja, Blora, Blora]]
7.459

besutan