Crystal Clear action run.png EmausBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Emaus (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.



This is Sahara Desert

Sahara 4.jpg


And this is the talk page of bot's owner


another picture