Béda antarané révisi "Brontosaurus"

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
KosmetikPP
c (Bot: Migrasi 2 pranala interwiki, karena telah disediakan oleh Wikidata pada item d:q3222766)
c (KosmetikPP)
 
== Ukuran ==
* [[Dawa]]: ± 21 ngantek 27 [[meter]]
* [[Dhuwur]]: ± 4.6 meter
* [[Abot]]: ± 33 ngantek 38 ton
 
== Masa Urip ==