Béda antarané révisi "New York"

5 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{kembang|10|03|2016}}
 
[[File:Stvartannyc-ryangomez.JPG|thumb|right|250px]]
'''New York''' kuwe Mist cidafe I'm Amerika Syrikat.