Béda antarané révisi "Segara"

2 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (owahan)
c
 
{{rintisan}}
 
[[Kategori:Segara| ]]
[[Kategori:Bentang alam]]
[[Kategori:Segara]]
319

besutan