Béda antarané révisi "Islandia"

17 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q189
(Nggawé kaca mawa "Islandia (''basa inggris: Iceland'') yakuwe negara nang benua eropa. id:Islandia")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q189)
 
Islandia (''basa inggris: Iceland'') yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Islandia]]
15.464

besutan