Béda antarané révisi "Hongaria"

17 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q28
(Nggawé kaca mawa "Hongaria Yakuwe negara nang benua eropa. id:Hongaria")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q28)
 
Hongaria Yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Hongaria]]
15.464

besutan