Béda antarané révisi "Denmark"

16 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q35
(Nggawé kaca mawa "Denmark Yakuwe negara nang benua eropa. id:Denmark")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q35)
 
Denmark Yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Denmark]]
15.464

besutan