Béda antarané révisi "Britania Raya"

16 bèt wis dibusak ,  8 sasi kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q21
(Nggawé kaca mawa "Britania Raya Utawa Inggris Yakuwe negara nang benua eropa. id:Inggris")
Tenger: Besutan punsel Besutan wèb punsèl
 
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q21)
 
Britania Raya Utawa Inggris Yakuwe negara nang benua eropa.
 
[[id:Inggris]]
15.464

besutan