Béda antarané révisi "Venezuela"

30 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
 
'''Venezuela''' yakuwe negara nang benua [[Amerika Kidul]].
 
{{stub}}
[[Kategori:Negara]]
1.303

besutan